Noc v archíve - STV2, 17.6.2012: Stretnutie v Prešove (1980) - Marika s Modusom s piesňami Maratón a Sladký hlas, krátko po návrate z festivalu Intervízie v Sopotoch.
Repríza na STV2 v utorok 19.6. o 13:40 a v nedeľu 24.6. o 9:50 hod.
Rádio Devín nám dnes pripomenulo obidve súťažné lýrové vystúpenia Mariky z roku 1980: Tajomstvo hier so skupinou Modus, ocenené bronzovou Bratislavskou Lýrou, aj sólový Svet stromov s festivalovým orchestrom...
Polská satelitná televízia TVP Kultura dnes opakovala záznam súťaže Intervízie v polských Sopotoch 1980, zakončený víťazným vystúpením Mariky s piesňami Vyznanie a Chcem sa s tebou deliť:
V pondelok 26.3. o 20.00 sa v súťaži TV Barrandov To byl náš hit dočkáme aj dielu s názvom Slovenské hity. Z upútavky už poznáme 8 nominovaných piesní a ich interpretov:
1 No Name - Čím to je
2 Kristina - Horehronie
3 Pavol Hammel - Učiteľka tanca (+ Medulienka, Dnes už viem)
4 Katarína Knechtová - Môj bože
5 Miro Žbirka - Balada o poľných vtákoch
6 Jana Kocianová - Kadiaľ ísť
7 Peter Nagy - Žraloky plačú (Medley)
8 Vašo Patejdl - Ak nie si moja
9 Nela Pocisková - Vyznanie
Rádio Slovensko, 18.3.2012 - Túto hudbu mám rád (rozhovor Vlada Franca s herečkou a moderátorkou Bibianou Ondrejkovou - spomienka na jej telefonát s Marikou)
audio: http://www.koloseumforum.com/sklad2/03/b.ondrejkova.mp3
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.